1. TWIZTUR HET PROGRAMMA

Ontdek hoe jij als medewerker en onderdeel van een team, met deze praktijkgerichte ontwikkelmethode, jezelf en je team versterkt met kennis en vaardigheden door te Twiztun; leren en doen, op de werkplek!


Welke bijscholing heb jij nodig om het verschil te maken op de werkvloer?
Hoe je tot het meest optimale team komt op de langere termijn, is in deze tijd onvoorspelbaar. De omstandigheden veranderden snel; zelfsturing/organisatie, tekort aan medewerkers, uitstroom, wisselingen in teams, wet- en regelgeving en een complexe zorgvraag. Een enorme uitdaging voor de zorg.

Een nieuwe methodiek; vier perspectieven zijn leidend
Twiztur is een nieuw en compacte programma, waarbij het team zich laat leiden door vier perspectieven. Vanuit deze perspectieven worden in acht stappen waaronder creatieve en narratieve, (op de werkvloer) ideeën, verbeterpunten en kennisbehoeften geformuleerd. Het team krijgt het vertrouwen en de steun om als collectief zelfstandig te handelen en wordt daardoor intrinsiek gedreven, is eigenaar en neemt verantwoordelijkheid.


Doelgroep

(Zorg)teams werkzaam in verpleeghuizen en in de thuiszorg. Voor het management en de ondersteunende diensten is een aangepaste versie beschikbaar.